fbpx Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Vuonna 1972 tapahtui käännekohta, kun nuori 22-vuotias Paavo Heikkilä osti sedältään ensimmäisen autonsa, Volkswagen 1500:n. Tämä auto kuitenkin kaupiteltiin nopeasti eteenpäin ja Paavon into kaupantekoon syttyi liekkeihin.

Kaupanteossa Paavo ei pelännyt kokeilla rohkeasti erilaisia vaihtokauppoja. Kerran hän vaihtoi auton läjään farkkuhousuja, jotka täyttivät tuvan yläkerran niin, että kattohirret notkuivat painosta. Toisella kertaa taas auto vaihtui käristemakkaroihin, mutta sekä housut että makkarat löysivät nopeasti uudet omistajansa.

Nuoren yrittäjän ahkeruus ei jäänyt huomaamatta, ja paikallisen nimismiehenkin silmät kääntyivät hänen suuntaansa. Eräänä päivänä nimismies saapui paikalle ja ilmoitti, että Paavon kauppatoiminta oli kasvanut niin merkittäväksi, että oli aika tehdä virallinen elinkeinoilmoitus. Hän jopa uhkasi sakolla, ellei ilmoitusta tehtäisi.

Joten vuodesta 1973 Paavo Heikkilä aloitti virallisesti autokaupan teon kotipihassaan Alahärmän Huhtamäessä. Kahden vuoden kuluttua, vuonna 1975, juhlittiin uuden liiketilan avajaisia, jonka Paavo oli rakentanut Kuoppalantien varrelle. Viiden vuoden ajan näissä tiloissa harjoitettiin autokauppaa. Oli myös uusien Renault merkkisten ajoneuvojen myyntiedustus, mutta siihen aikaan merkki ei osoittautunut kovinkaan haluttavaksi ja siitä pian luovuttiin. Vuonna 1980 liiketoiminta siirtyi uusiin tiloihin Härmäntien varrelle Vähtärintielle. Siellä, vuosikymmenten ajan, autoja vaihtoi omistajaa sydämellä ja ammattitaidolla.

Paavon jalanjälkiä seuraten astui mukaan hänen nuorin poikansa, Ville Heikkilä, vuonna 2005, valmiina jakamaan isänsä intohimoa autokauppaa kohtaan. Vuonna 2013 koitti jälleen aika uudelle muutokselle, kun autokauppa siirtyi viihtyisiin uusiin tiloihin Alahärmän keskustassa. Nykyisissä tiloissa on riittävästi tilaa, jotta säästä riippumatta asiakkaat voivat tutustua tarjolla oleviin autoihin mukavasti sisätiloissa.

Tämä tarina on ollut mahdollinen vain vilpittömällä ja rakkaudella tehdyn jokaisen kaupan ansiosta. Jo viiden vuosikymmenen ajan autokauppaa on harjoitettu rehellisesti ja rakkaudella

Ville Heikkilä
040 705 2729
ville@autoheikkila.fi

Paavo Heikkilä
0400 662 900
paavo@autoheikkila.fi

Janne Saranpää
050 3366 555
janne@autoheikkila.fi

Auto-Heikkilä Oy

Härmäntie 19
62300 Alahärmä
Y-tunnus: 0527155-5

Poikkea käymään

Auto-Heikkilä Oy sijaitsee Alahärmän keskustassa. Tulit sitten valtatie 19 etelästä taikka pohjoisesta, saavut Halpa-Hallin ja Härmän Portin väliseen risteykseen, käänny kohti Alahärmän keskustaa. Aja suoraan kohti liikenne ympyrää josta jatkat vielä 400m ja liikkemme näkyy heti oikealla. Myös junalla on helppo tulla Kauhavan asemalle, josta me sitten haemme.

Avaa isompi kartta